Teljesen OFFLINE lehet játszani a játékunkat, ha előzetesen letöltöd az ajánlott alkalmazásokat, térképeket és videókat.

You can play our game fully OFFLINE, if you download the recommended applications, maps and videos in advance.

Egyéb Blogok / Other Blogs

Aotearoa project

A nyelvtanulás fontossága a XXI. században még fontosabb, mint valaha. Iskolánk tanulóinak többsége angol nyelvet tanul. Nyelvtanuláshoz is kiválóan alkalmazható az Internet, innen jött az ötlet 2014 őszén, hogy vegyük fel külföldi iskolákkal a kapcsolatot. A próbálkozás lényege az lenne, hogy a tanulók webkamera és mikrofon segítségével beszélgessenek angol anyanyelvű diákokkal.


A sok elküldött e-mail után, akadt egy iskola, amely hajlandó Skype-on, e-mailen és blog oldalon keresztül felvenni a kapcsolatot velünk. Ez az iskola az új-zélandi Southern Cross Campus. Kapcsolattartó: Mr. David Valgre, az intézmény igazgatóhelyettese.
Maga a projekt az Aotearoa nevet viseli, amely Új-Zéland maori elnevezése. Elkészült a blog oldalunk is, amely angol nyelven mutatja be Megyaszó és az általános iskola történetét. Valamint azokat a vállalkozó szellemű tanulóinkat, akik részt vesznek ebben a programban.


The importance of language learning in the XXI. century is more important than ever. The majority of our students learns English Language learning is also excellent if we use the Internet. The idea to take up contact with foreign schools came in the fall of 2014. The attempt is to make students talk to foreign English-speaking students via webcam and microphone.

After all the emails that had been sent, there was one school which was willing to get in touch via Skype, email and blog site with us. This school is the New Zealand Southern Cross Campus. Contact: Mr. David Valgre, deputy director of the institution.

The project itself bears the name Aotearoa, which is New Zealand's Maori name. The blog, which presents the story of Megyaszó and it’s primary school in English, is ready. As well as our enterprising students who participate in this program.

http://megyaszoschool.blogspot.hu/


Történelemmel foglalkozó oldal: 

http://kptorioldala.blogspot.hu/

Web-numizmatika

http://webnumizmatika.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése